Neue oder wenig bekannte Schwedische Ampharetiden (Polychaeta) - Eliason, Anders (Göteborgs Kungliga vetenskaps- och vitterhets-samhälles handlingar. Sjätte Följden, 1955)
None
World Polychaeta Database (WPolyDb)